EGYélet program

Személyre szabott életmódprogram túlsúllyal küzdőknek, vállalkozóknak, cégvezetőknek (Igény szerint angol nyelven)

"A változás olyan ajtó, amelyik csak belülről nyílik."

Tom Peters

Régóta gondolkodsz már azon, hogy:

Akkor jó helyen jársz! EGYélet személyre szabott 90 napos programom segítségével sikerülni fog az, amiről eddig csak álmodtál: én nem álomalakot ígérek Neked, hanem egy módszert, amellyel olyan életmódot alakítunk ki, mely az egészséges tudatossághoz vezet. A program a mozgás és az egyedi módszerem alapján kidolgozott modell együttes erejével garantálja az eredményt.

Kattints az Érdekel a módszered gombra, ha kíváncsi vagy a részletekre!

Miért engem válassz?

egyszemélyi edzés
Takács-Naár Emese személyi edző, életmód- és táplálkozási tanácsadó, gerinctréner

Magam is átéltem jókora súlyvesztést, ezért pontosan tudom, hogy milyen nehézségekkel kell szembenéznie azoknak, akik jelentős túlsúllyal kell, hogy éljenek napról napra.

Edzőként nap mint nap azért dolgozom, hogy a hozzám forduló túlsúllyal küzdőknek teljes, komplett, rájuk szabott program keretében megmutassam, hogy van kiút, hogy van megoldás számukra abból a mókuskerékből, amiben érzik magukat. 

Saját tapasztalataim és a vendégeim eredményei alapján kialakítottam egy olyan módszert, mellyel nem csak tartós fogyás érhető el, de egy olyan biztos alapot hoz létre, mellyel a testi-lelki-mentális egyensúly egy életen át tartható.

Ha érdekel, hogy én hány kg-ról indultam, olvasd el fogyásom történetét az EGYéleted oldalon!

Kinek való EGYélet program?

Egyedi edzéstervek túlsúlyosoknak

Ha jelentős túlsúlyt cipelsz már magaddal évek óta, egyre nehezebbek a napok, és már nem csak a mindennapokban zavar, de esetleg úgy érzed, hogy hátrányt okoz a munkában, a párkapcsolatban, és mindenhol, ahol emberekkel kell érintkezned.

Unod már a sok-sok módszert, nem találod a legjobb megoldást, és már nincsen időd és energiád tovább keresgélni, mert látod, hogy túlsúlyosként nem sok lehetőséged van, nagyon kevesen foglalkoznak a témával, és azok sem tudnak neked teljes körű megoldással szolgálni.

2020-ban felértékelődött a home office szerepe, nagyon sokaknak kellett egy új helyzetet megszokni, ami bizony azzal is járt, hogy felszaladtak a kilók. Otthon lenni jó, de könnyű átesni a ló túloldalára, és könnyű belesüllyedni a mindennapokba.

Az életmódváltást nem lehet csak úgy megcsinálni, tudatos döntés eredménye, melyért nap mint nap kell dolgozni.

Hogyan zajlik az EGYélet program?

túlsúly

EGYélet programom előtt egy ingyenes 30 perces konzultáción egyeztetünk, hogy megismerjelek, átbeszéljük, hogy mik a körülményeid, hol tartasz és mi a célod. Ez a lépés nagyon fontos a program elvégzése előtt, hiszen ekkor látom, hogy számodra milyen egyéni tervet kell összerakni, hogyan tudok a legjobban Neked segíteni, és nem utolsósorban, Neked mire van valójában szükséged.

A legfontosabb viszont, mielőtt bármivel is elindulunk: TE IS KELLESZ A SIKERHEZ! NÉLKÜLED NEM TUDOD ELÉRNI A VÁGYOTT CÉLT! ÉN MEGMUTATOM, HOGYAN INDULJ EL, HOGYAN MARADJ AZ ÚTON, ÉS HOGYAN TARTSD MAGAD A PROGRAM UTÁN IS A CÉLHOZ VEZETŐ ÚTON, DE NÉLKÜLED, A TE MUNKÁD NÉLKÜL NEM TUDOK GARANTÁLNI SIKERT!

De nézzük sorban a lépéseket:

Múltad feltérképezése:

Jelened átbeszélése:

Jövőd kialakítása:

AMIÉRT PONTOSAN NEKED VALÓ PROGRAMOM:

 • Egyéni online közös edzés – mindig csak RÁD FÓKUSZÁLOK, ezért nincsenek csoportos edzések;
 • Nem kellenek speciális eszközök, csak Rád és az elszántságodra van szükség;
 • Hétről hétre fogom a kezed, bármikor kérdezhetsz, bármikor írhatsz, ha úgy érzed, hogy most jött el a pont, hogy nem bírod,
 • Mentális támogatást is adok neked, mert tudom, hogy a lelkedben levő gátlásokat és súlyokat is le kell tenned, ami szinte a legnehezebb.

Hová jutsz el EGYélet programom végére?

túlsúly

EGYélet 90 napos programomban kifejezetten azokkal foglalkozom, akik nem 3-4 kg-okat szeretnének lefogyni, hanem azokkal, akik ruhaméreteket szeretnének cserélni, és teljesen szeretnének megújulni, esetleg visszakapni a régi alakjukat, formájukat és régi énjüket. A program nem csak a mozgásra fókuszál, komoly szerepe van a táplálkozási és egyéb életmódbeli szokásoknak. Felismerve és kezelve az elakadásokat jelentős életminőség javulás érhető el, ami talán nem is feltétlenül a fogyást célozta meg kezdetben.

Mit tartalmaz az EGYélet 90 napos program?

Példák a csomag elemeire

 • heti 2 alkalommal 60 perc élő online, privát edzés, ami csak Rólad szól,
 • 5 db személyre szabott edzésvideó egyenként 30 perces,
 • A PENTHOUSE modell videója (saját módszerem a tudatos életmód eléréséhez)
 • Egészséges táplálkozás és életmód E-book,
 • Vitaminok, ásványi anyagok E-book,
 • étrend beállítása az egyéni táplálkozási napló és anyagcsere-teszt kiértékelése alapján menüjavaslatokkal, recepetekkel, alapanyaglistával teljesen rád szabva,
 • összetettebb esetekben a Your Health Academy csapatának szakszerű együttműködése
 • FIT3D testösszetétel-mérés 3 alkalommal,
 • konzultáció 2 alkalommal 45 percben, mely életmód- és táplálkozástanácsadás,
 • 0-24 órás elérés Messengeren / Viberen / Whatssappon / SMS-ben, / e-mailen keresztül, amelyik neked jobb és kényelmesebb,
 • örökös tagság a privát Facebook-csoportomban.
A program pontos tartalma teljes mértékben egyedileg kialakított, az igényekhez és a szakmailag mindenképpen indokolt elemekből áll.
Ára (~150.000 – 300.000 Ft) nagymértékben függ az egyedileg kidolgozott csomagajánlat elemeitől.

+ AJÁNDÉK NEKED (Példák)

1.BÓNUSZ

Gerincátmozgató torna videó

2.BÓNUSZ

Légzéstechnika videó

3.BÓNUSZ

Személyes fejlődési napló vezetése, melyet a 90 nap végén az elért erdeményekkel együtt, saját javaslataimmal, tanácsaimmal kibővítve megkapsz.

Itt az ideje a változásnak!

Olvasd el a véleményeket, melyeket a programban résztvevők írtak!

"Az első találkozásunk alkalmával meghatároztuk, hogy milyen céljaim vannak, mi az, amit szeretnék elérni. Csinàltunk egy àllapotfelmérést, mit bírok. Emese az első "igazi" edzésre az adottságaimat, egészségi állapotomat figyelembe véve összeállította az edzéstervemet, amelyet heti 2 alkalommal valósítottunk meg." 

Móni

"Szeretem az edzéseket, mert utána jobban érzem magam. Nagyon jó és változatosak az edzések. Mindig vannak jó újítások. Kreatív gyakorlatsorozatok, amik átmozgatják a testet. Minden egyes edzés után felfrissültebb vagyok." 

Böbe

"Az én személyes véleményem, hogy nem is választhattam volna jobb személyi edzőt Nálad. Kedvességed és segítséged nélkül nem hiszem, hogy sikerült volna. Nagyon szuper vagy és azon kevesek közé tartozol, aki valóban odateszi magát a vendégért. Nagyon örülök, hogy vagy nekem és leszel is még jó sokáig "

Erzsike

Mielőtt belevágnál 90 napos EGYélet programomba, töltsd ki kérdőívem, hogy jobban megismerhesselek, és hogy az INGYENES konzultáció minél hatékonyabb lehessen.

*FONTOS! Az EGYélet 90 napos program ára csak tájékoztató jellegű, konkrét személyre szabott ajánlatot csak az ingyenes konzultáció után tudok adni, miután megismertem az igényeidet, céljaidat!

túlsúly életmódprogram

Várlak szeretettel, jelentkezz most! Indulj el a változás útján!