Szeretettel köszöntelek!

Bemutatkozom

Takács-Naár Emese vagyok.

Egy multinacionális óriásvállalat elemzőjeként 10 év munkaviszony után egy nagyszerű alkalmat felismerve döntöttem úgy, hogy egyéni vállalkozó leszek. Évek óta tartó töretlen elkötelezettségem az elektrofitness iránt arra sarkallt, hogy ezen tevékenység irányába induljak el. Annak érdekében, hogy a megfelelő képzettség, valamint a magasfokú szaktudás rendelkezésemre álljon, elvégeztem egy Testépítő- Fitness Sportoktató képzést, miközben folyamatosan bővítettem tudásomat a gyakorlati órákon. Ezenkívül okleveles életmód-táplálkozás tanácsadó vagyok, valamint a gerinc tréneri képzést is elvégeztem. Edzésmódszerünk az egészségmegőrzés, prevenció, rehabilitáció, alakformálás, testedzés szolgálatában nyújt hatékony és időtakarékos alternatívát. Miután a FitBázisban saját magamon tapasztaltam meg a pozitív változást, bátran ajánlom és alkalmazom az E-Fit géppel támogatott személyi edzést.

„Azok, akik folyton a körülmények áldozataiként látják magukat, azok is maradnak egészen addig, amíg nem állítanak fel egy másik jövőképet maguknak.”

Stedman Graham

Számomra nagyon fontos a személyesség, a figyelem, és minden, ami ezzel jár. Edzéseim, programjain során mindig az egész emberre koncentrálok, hiszen ahhoz, hogy tartós eredményt érhessünk el, nem lehet csak a heti pár ezdés során figyelnem, a hét minden napján segítem az új életmód szokásainak bevezetését, lelki támaszt nyújtok, és szinte bármikor elérhető és nyitott vagyok a kérdésekre, kérésekre. Pont ezek miatt korlátoznom kell a Vendégeim számát, hogy biztosítsam a maximális figyelmet és támogatást.
 
Fontosnak tartom az elhízott Hölgyekkel és Urakkal való foglalkozást, hiszen ők azok, akikkel nem igazán, vagy csak nagyon felszínesen foglalkoznak. Az általunk elképzelt álomalak (bár én inkább az egészségre törekszem!) elérése csak úgy fog megvalósulni, ha megértjük a lelki okokat, az összes korábbi kudarcok mögötti lélektani dolgokat is figyelembe vesszük.
 
Magam is átéltem jókora súlyvesztést, így tudom, hogy milyen nehézségekkel kell szembenéznie azoknak, akik jelentős túlsúllyal kell, hogy éljenek napról napra.